SzegedMA

Nincs megjeleníthető elem

DÉLMADÁR

Nincs megjeleníthető elem

SzegedIQm

Nincs megjeleníthető elem

SZEGEDszeggel

Szögezzük le! Szegezzuk neki a kérdést: mi van, miért van, hogyan lesz mindez? Itt Szegeden.

Licenc

Creative Commons Licenc

Címkék

áder (2) adó (1) aláírás gyűjtés (3) alkotmányjogász (1) árpád-sávos (12) árpád sávos (5) az egészség ügy (7) balogh lászló (2) becsey zsolt (9) bh0213 (4) blog (20) bodó imre (2) botka (26) bringaút (1) budapest (3) csillag börtön (1) csl (23) csongrád megye (2) csongrád megyei ifjúsági tagozat szegedi csoportja (3) csongrád megyei napilap (1) csúcson (1) dél alföld (9) dobrev (1) drágulás (22) e43 (1) egészségcentrum (7) egészségügy (46) egyetem (12) ekképpen (10) ELI (1) elszegényedés (6) Erzsébet liget (1) eu (4) európai parlament (1) Fejlődés (1) fidelitas szeged (4) fidesz (41) financial times (1) fotók (1) gáz (2) goldenblokk (1) gorka (1) gyásznap (1) gyimesi lászló (8) gyógyszer (2) gyurcsány (9) haág zalán (10) hajrá magyarok polgári szövetség (2) helyi érték (2) hiller istván (1) honlapozó (10) höok (1) horty (4) horvátország (1) hűvös lászló (1) ic (1) ifjúsági kereszténydemokrata szövetség (6) ingatlanadó (1) integráció (3) iskolabezárás (12) ivcsek (56) jobb (28) jószai sándor (1) jövő (1) kalmár ferenc (4) kancellár (1) kdnp (8) kerékpáros (1) kereszt (2) kétfarkú (6) kisvasút (1) kiszervezés (1) kivonulás (4) kohári nándor (6) konferencia (1) könyv (4) kordon (5) kórház (37) környezetvédelem (1) környeztvédelem (6) közlekedés (16) kultúra (26) lakbér (1) lázár jános (1) lenyúlás (1) lévai anikó (2) liget (1) maros (1) mars tér (1) másképp (14) máv (4) mdf (3) média (36) megszorítás (25) mezőgazdaság (1) mikola (1) mszp (16) Munkahelyek (1) munkanélküliség (7) munkáspárt (1) napilap (1) navrasics (1) nemzeti fórum (1) nógrádi zoltán (4) oktatás (1) oláh jános (12) orbán (4) őújság (1) óvodabezárás (2) parkolás (1) parlament (1) pedagógus (1) piac (2) polgár esték (2) politika (74) privatizáció (16) programajánjó (58) puskás (1) rekord (1) románia erdély (1) sándor jános (1) schengen (1) schmidt (1) sorok (2) sorvezető (81) sport (5) stirlicz stirliczovics stirliczov (99) sumák privatizáció (8) szabó lászló (6) szavazás (1) szavazz (2) szdsz (11) Szeged (3) szeged (155) szegedi bulinegyed (1) szegedi paprika (1) szegedi x-ek (4) szegedi x ek (2) szegénység (1) szentgyörgyi pál (1) szerbia (3) szerelem (1) szolg közl. (7) sztrájk (5) tanárok (5) tarlós istván (2) tisza (3) tisza ártér (1) tisza szeged főutcája (1) tóth józsef (1) tudomány (6) tudtad? (69) ügy (97) ügyelet (1) újhelyi (6) ünnepek (21) urna (1) vajdaság (1) város (1) vendéglátás (4) Vérmedve (1) vizitdíj (7) web2.0 (1) zenta (1) zsidó (5)

Friss topikok

Sorvezető: 07.05.17.

2007.05.17. 12:30 stirlicz stirliczovics stirliczov

Szeged belváros, Széchenyi tér: szemétkedvelő, évelő,  politikamantes

delmagyar.hu

"A Corsa hátulján a Jobbik Magyarországért Mozgalom matricáját láttuk*. Rocskár György, a párt szegedi alapszervezetének elnöke elmondta, a matricát több helyen is osztogatták, így ahhoz bárki hozzájuthatott."

Szemét, JOBBIK, Délagyarország!

Ne mossuk össze, szögezzük le:  nem  a  JOBBIK  a szemét, csak  irdatlan állapotok vannak szemétügyben a belvárosban fesztivál idején és nem értjük miért nem ír erről egy sort sem a Délmagyarország c. helyi lap, mely  ma  egy bűnügyi tudósításba  képes volt belemosni a JOBBIK-ot! Jobbhíján írhatott volna a szemétről, mivel ez évről évre visszatérő ügy, de nem. És ha nem, miért arról és erről nem?
(Az van, hogy a belvárosi borfesztivál napvégi levonultát követően  a placcon  maradó  szemét (üveg, pohár, ételmaradék, hányás... szóval ami buli után  x ezer ember/nap után marad) napi takarításáról csak reggel 6 körül gondoskodnak! A vendégek még alszanak, a helyi koránkelők meg le vannak ejtve - gondolhatja a városvezetés. (Ráadásul ez az egész mocsok a vároháza előtt terpeszkedik!) Nem ragozom: így volt ez tavaly is, meg azelőtt is. Igénytelen és alkalmatlan szervezők, városi cégvezetők...)

Méghogy
"fesztiválváros"! Trágyadomb: a sok embertől nem látszik, reggelig meg ráér... (ÁNTSZ, EU normák: West-Balkán). Dühöngök itt, mert Szeged határában ki lehet tenni a magtelt táblát: Világ-kupa több mint 50 csapat résztvételével, borfesztivál, szombaton nyit a hídi vásár, elkezdődnek a SzegedNapi rendezvények, a gulyásfesztivál a híd alatt: a városban és környékén nincs már szabad szállás, a legközelebb talán Szabadszálláson! Nos ennek csak örülni lehet! De az nem létezik, hogy csak nekem szúrja a szemem a szemét, meg a JOBBIK matrica belekeverése egy bűnügyi tudósításba!


delmagyar.hu

"A Szeged-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó programok és a Síkvízi Kajak-kenu Világkupa miatt megtelt a város. A szegedi szállodákat a sportolók és a borfesztivál kiállítói, munkatársai foglalták el. A turisták közül sokan kénytelenek a környező településeken szállást keresni."

Híradó
"A hétvégi Vk-n egyébként igen népes lesz a magyar válogatott, amely - hasonlóan a többi nemzethez - számonként két egységet indíthat. Összesen 54 hazai sportoló vesz részt a viadalon, a legfiatalabb a 17 éves Lakatos Zsolt, a legidősebb pedig a 40. életévét taposó Pulai Imre. A női kajak szakágat 11, a férfit 18, a kenusokat pedig 25 versenyző képviseli."

delmagyar.hu
"A Szegedi Egészségügyi Kerekasztal második találkozóját tartják ma 18 órától a Csongrád Megyei Önkormányzat épületében. A tanácskozáson – amelynek szervezői között van többek között Szilárd András, a Szegedi Orvosi Kamara elnöke, Oláh János, a Fidesz városi közgyűlési frakcióvezetője és Dux László, a Professzorok Batthyány Körének tagja – részt vesz Cser Ágnes, az EDDSZ országos elnöke is."

Magyar Nemzet
"Pályafutása csalódással kezdődött, de negyvenöt év eltelte után sincs különösebb oka az örömre, már ami a színházat illeti. A Zeneakadémia elvégzése után a kölni operában szeretett volna szerepelni, miután ebben állapodott meg az impresszárióval 1962-ben. Aczél György, a magyar kultúrélet akkori mindenhatója azonban megfosztotta ettől a lehetőségtől. Most Székhelyi József nem tette lehetővé, hogy Gyimesi Kálmánt a színházban ünnepelhesse a közönség."

VG.hu
Több milliárd forint bevételre számít a következő években Szeged az önkormányzati tulajdonú bérlakások egy részének értékesítéséből
uno.hu
"A szegedi Belvárosi Mozi a leglátogatottabb ART Mozi Magyarországon. Az előadások számát, bevételét és a látogatók számát tekintve nyerte el a legelőkelőbb helyet."

Híradó
30-as sebességkorlátozást vezetnek be Szeged szinte valamennyi mellékutcájában júniustól, mert sok a baleset

1 komment

Címkék: ivcsek ünnepek kultúra kórház szeged ügy egészségügy programajánjó sorvezető kétfarkú vendéglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedszeggel.blog.hu/api/trackback/id/tr977215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.á. 2007.05.20. 20:13:12

Hallod, az ilyenek nekem már rég föl se tűnnek. Régebben pedig vitába is ereszkedtem a DM fórumának fűrészporagyú boldogtalanjaival.
süti beállítások módosítása