SzegedMA

Nincs megjeleníthető elem

DÉLMADÁR

Nincs megjeleníthető elem

SzegedIQm

Nincs megjeleníthető elem

SZEGEDszeggel

Szögezzük le! Szegezzuk neki a kérdést: mi van, miért van, hogyan lesz mindez? Itt Szegeden.

Licenc

Creative Commons Licenc

Címkék

áder (2) adó (1) aláírás gyűjtés (3) alkotmányjogász (1) árpád-sávos (12) árpád sávos (5) az egészség ügy (7) balogh lászló (2) becsey zsolt (9) bh0213 (4) blog (20) bodó imre (2) botka (26) bringaút (1) budapest (3) csillag börtön (1) csl (23) csongrád megye (2) csongrád megyei ifjúsági tagozat szegedi csoportja (3) csongrád megyei napilap (1) csúcson (1) dél alföld (9) dobrev (1) drágulás (22) e43 (1) egészségcentrum (7) egészségügy (46) egyetem (12) ekképpen (10) ELI (1) elszegényedés (6) Erzsébet liget (1) eu (4) európai parlament (1) Fejlődés (1) fidelitas szeged (4) fidesz (41) financial times (1) fotók (1) gáz (2) goldenblokk (1) gorka (1) gyásznap (1) gyimesi lászló (8) gyógyszer (2) gyurcsány (9) haág zalán (10) hajrá magyarok polgári szövetség (2) helyi érték (2) hiller istván (1) honlapozó (10) höok (1) horty (4) horvátország (1) hűvös lászló (1) ic (1) ifjúsági kereszténydemokrata szövetség (6) ingatlanadó (1) integráció (3) iskolabezárás (12) ivcsek (56) jobb (28) jószai sándor (1) jövő (1) kalmár ferenc (4) kancellár (1) kdnp (8) kerékpáros (1) kereszt (2) kétfarkú (6) kisvasút (1) kiszervezés (1) kivonulás (4) kohári nándor (6) konferencia (1) könyv (4) kordon (5) kórház (37) környezetvédelem (1) környeztvédelem (6) közlekedés (16) kultúra (26) lakbér (1) lázár jános (1) lenyúlás (1) lévai anikó (2) liget (1) maros (1) mars tér (1) másképp (14) máv (4) mdf (3) média (36) megszorítás (25) mezőgazdaság (1) mikola (1) mszp (16) Munkahelyek (1) munkanélküliség (7) munkáspárt (1) napilap (1) navrasics (1) nemzeti fórum (1) nógrádi zoltán (4) oktatás (1) oláh jános (12) orbán (4) őújság (1) óvodabezárás (2) parkolás (1) parlament (1) pedagógus (1) piac (2) polgár esték (2) politika (74) privatizáció (16) programajánjó (58) puskás (1) rekord (1) románia erdély (1) sándor jános (1) schengen (1) schmidt (1) sorok (2) sorvezető (81) sport (5) stirlicz stirliczovics stirliczov (99) sumák privatizáció (8) szabó lászló (6) szavazás (1) szavazz (2) szdsz (11) Szeged (3) szeged (155) szegedi bulinegyed (1) szegedi paprika (1) szegedi x-ek (4) szegedi x ek (2) szegénység (1) szentgyörgyi pál (1) szerbia (3) szerelem (1) szolg közl. (7) sztrájk (5) tanárok (5) tarlós istván (2) tisza (3) tisza ártér (1) tisza szeged főutcája (1) tóth józsef (1) tudomány (6) tudtad? (69) ügy (97) ügyelet (1) újhelyi (6) ünnepek (21) urna (1) vajdaság (1) város (1) vendéglátás (4) Vérmedve (1) vizitdíj (7) web2.0 (1) zenta (1) zsidó (5)

Friss topikok

Sorvezető: 07.05.03.

2007.05.03. 08:17 stirlicz stirliczovics stirliczov

Sírja a mi sírunk is, meglehet, Botka gyereke meg...


delmagyar.hu

"Megtalálta a Jobbik Botka László lányát az újszegedi majálison. Csakhogy a kislány el sem veszett – állítja az apuka."

Nem ússzuk meg, nekünk is kijutott a talányokból: a büdös életben nem tudjuk meg hogy volt, mint volt! Csak azt: az SZDSZ lemondta a liberális majálist, másnap arra ébredünk, hogy feldúlják Kádár sírját, de olyan profi módon, hogy az elkövetők azt is tudják fémvágót kell vinniük, ha hozzá akarnak férni a koporsó tartalmához, hogy a "szélsőjobbos Kárpátia zenekar" útmutatásai szerint ne nyugodhassék ott, ahol. Biztonsági szolgálat épp sehol, nyomok sehol, de antifasiszta demonstráció az lesz biztosan Budapesten,  mert ahol  zsidóznak, ott kommunistáznak is! A gonosz közöttünk és párban jár.
Van itt külső ellenség: a Fidesz épp  Brüsszelben  ülésezik,  meg belsőség bőven.  Az áremelések a kutyát nem érdekelnek, a nép nem gondolkodik, nem panaszkodik, megértő, szót nem szól, elvan a gyalázaton bosszankodással. Legalább is ezt a forgatókönyvet vették elő egyesek, akik most nem a rendőrpalotára lőnek, nem az Aranykéz utcában robbantnak.
Közben észre sem vesszük, hogy az autópálya matrica is cirka 360 forinttal drágul. 
Kóka meg hamarjában eladná az E 5-ös még tulajdonunkban lévő  40%-át, ahelyett, hogy megvenné a hiányzó 60-at és egy az egyben, magasabb áron adná el végül. De mit ugatok én itt bele az ország dolgaiba: megmondták, őket nem lehet demokratikus módon elzavarni, ebből meg az következik, hogy cseszhetjük, azt adnak el, úgy, ahogy nekik tetszik. Ha üres lesz a kamra, mert az unió sem ad már többet, majd átadják a stafétát az ellenzéknek: tessék ezt akartátok, csináljátok jobban, bukjatok bele, és ezt követően jól elzavarunk benneteket a néppel, mert akkor már demokratikus lesz az ilyesmi és elegánsan, urasan visszajövünk mindenki nagy megelégedésre. A bal lesz a jobb, befejezzük az eredeti módon elkövetett tőkefelhalmozást. Kommunisták között szocializálódott, kapitális hülyék között kapitalizálódott társadalom lesz itt a mi játékszabályaink szerint. Hajrá magyarok! Hajrá Magyarország!


delmagyar.hu
"Változott a négynapos autópálya-matrica ára május elsejével – 1170 forintról 1530 forintra emelkedett. A motorosok május 1. és szeptember 30. között a D1 kategóriájú, négynapos matrica árának feléért vásárolhatnak interneten sztrádahasználati jogosultságot."

delmagyar.hu
"Az M5-öst üzemeltető Alföld Koncessziós Autópálya (AKA) Zrt. állami részvénycsomagjának eladásáról tárgyal a gazdasági és közlekedési tárca - tudta meg a Népszabadság.
A Magyar Hírlapból kiderül, hogy ha az állam mégis megvásárolná az AKA 85 millió euró (20 milliárd forint) értékű 60 százalékos részvénycsomagját, havonta - a koncessziós szerződés miatt - 200 millió forinttal emelkedő árral kell számolnia. A sztrádacég többségi tulajdonosai, az osztrák Strabag és a francia Bouygues abban érdekeltek, hogy legalább késleltessék az állami opció lehívását. Egyébként korábban már jelezték, hogy megvennék az állam 40 százalékos részesedését."

Igaz - nem igaz / True - not true
Vannak azonban további olyan vezetők, akik a mindenkori hatalommal feltétel nélkül kiegyeznek, és a háttérben cserébe ők lehetnek a milliárdos beruházások haszonélvezői. Ilyen ügyben Gyurcsány miniszterelnökkel is látványosan kezet fogott: Fésüs László a Debreceni Egyetem frissen (újból) megválasztott rektora és Mikó Tivadar, a Szegedi Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum elnöke."

delmagyar.hu

Lévai Anikó Szegeden dedikál

"Az ötgyermekes családanya, Orbán Viktor felesége holnap Szegeden dedikálja könyvét a Kárász utcai Alexandra könyvesboltban, délután fél öttől. Este 6 órakor Pörzse Sándor beszélget a szerzővel az alsóvárosi művelődési házban."

delmagyar.hu

"Lemond a Fidelitas szegedi csoportjának elnökségéről Farkas László. A május 8-án esedékes tisztújítást még levezényli, de azon túl nem vállal politikai szerepet. Farkas két éve vezeti a szegedi csoportot, elnöksége alatt a tagok létszáma majdnem megduplázódott: hatvanról száztízre nőtt. A leköszönő elnök azzal indokolta döntését, hogy készülnie kell jogi államvizsgájára. Elődje, Sulyok Róbert egyébként szintén erre hivatkozott, amikor lemondott az elnöki posztról. Farkas célzott rá, hogy a csoporton belüli feszültségek is megkönnyítették a választást."

birgeblog 2.0
Minimal Mass - a kritikus tömeg szervezői a magyar zászló ellen

b3ck.NET - blog
100 éves a cserkészet

waijiao
"Április 21-én Lengyel László cikke jelent meg a Népszabadságban Válaszúton címmel. Lengyel a külföldön (is) tekintélyét vesztett magyar kormányról (és ellenzékről) ír. A magyar külpolt túlzóan orosz-barátnak, nyugati szövetségeseihez hűtlennek tartja."

delmagyar.hu
Akadtak duplázók a turul-emlékversenyen

delmagyar.hu
"– A Fidesz-sátornál vannak a legjobb pasik – közölte egy lány mellettünk, pedig ő nem is ivott pálinkát."

hvg.hu
Meggyalázták Kádár János sírját

Vár a vasút, vár a MÁV!!!

UFiblog - Levámol a MÁV
Fizessen a nyugger is.

JudyJudy
"ami januárban még hétszázvalamennyi forint volt, az utóbbi három hónapban 900, az mától 1610 forint. így válik a hazautazásom, diákként, 3220 forintos kirándulássá a januári ~1500 helyett."

[Kuszi] Dübörög a gazdaság
Dübörög a gazdaság

Surfin' Blog - Követeléseim a MÁV felé
Követeléseim a MÁV felé

Szólj hozzá!

Címkék: politika közlekedés szdsz szeged jobb drágulás tudtad? ügy egészségügy stirlicz stirliczovics stirliczov privatizáció sorvezető elszegényedés egészségcentrum

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedszeggel.blog.hu/api/trackback/id/tr8966573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása