SzegedMA

Nincs megjeleníthető elem

DÉLMADÁR

Nincs megjeleníthető elem

SzegedIQm

Nincs megjeleníthető elem

SZEGEDszeggel

Szögezzük le! Szegezzuk neki a kérdést: mi van, miért van, hogyan lesz mindez? Itt Szegeden.

Licenc

Creative Commons Licenc

Címkék

áder (2) adó (1) aláírás gyűjtés (3) alkotmányjogász (1) árpád-sávos (12) árpád sávos (5) az egészség ügy (7) balogh lászló (2) becsey zsolt (9) bh0213 (4) blog (20) bodó imre (2) botka (26) bringaút (1) budapest (3) csillag börtön (1) csl (23) csongrád megye (2) csongrád megyei ifjúsági tagozat szegedi csoportja (3) csongrád megyei napilap (1) csúcson (1) dél alföld (9) dobrev (1) drágulás (22) e43 (1) egészségcentrum (7) egészségügy (46) egyetem (12) ekképpen (10) ELI (1) elszegényedés (6) Erzsébet liget (1) eu (4) európai parlament (1) Fejlődés (1) fidelitas szeged (4) fidesz (41) financial times (1) fotók (1) gáz (2) goldenblokk (1) gorka (1) gyásznap (1) gyimesi lászló (8) gyógyszer (2) gyurcsány (9) haág zalán (10) hajrá magyarok polgári szövetség (2) helyi érték (2) hiller istván (1) honlapozó (10) höok (1) horty (4) horvátország (1) hűvös lászló (1) ic (1) ifjúsági kereszténydemokrata szövetség (6) ingatlanadó (1) integráció (3) iskolabezárás (12) ivcsek (56) jobb (28) jószai sándor (1) jövő (1) kalmár ferenc (4) kancellár (1) kdnp (8) kerékpáros (1) kereszt (2) kétfarkú (6) kisvasút (1) kiszervezés (1) kivonulás (4) kohári nándor (6) konferencia (1) könyv (4) kordon (5) kórház (37) környezetvédelem (1) környeztvédelem (6) közlekedés (16) kultúra (26) lakbér (1) lázár jános (1) lenyúlás (1) lévai anikó (2) liget (1) maros (1) mars tér (1) másképp (14) máv (4) mdf (3) média (36) megszorítás (25) mezőgazdaság (1) mikola (1) mszp (16) Munkahelyek (1) munkanélküliség (7) munkáspárt (1) napilap (1) navrasics (1) nemzeti fórum (1) nógrádi zoltán (4) oktatás (1) oláh jános (12) orbán (4) őújság (1) óvodabezárás (2) parkolás (1) parlament (1) pedagógus (1) piac (2) polgár esték (2) politika (74) privatizáció (16) programajánjó (58) puskás (1) rekord (1) románia erdély (1) sándor jános (1) schengen (1) schmidt (1) sorok (2) sorvezető (81) sport (5) stirlicz stirliczovics stirliczov (99) sumák privatizáció (8) szabó lászló (6) szavazás (1) szavazz (2) szdsz (11) szeged (155) Szeged (3) szegedi bulinegyed (1) szegedi paprika (1) szegedi x-ek (4) szegedi x ek (2) szegénység (1) szentgyörgyi pál (1) szerbia (3) szerelem (1) szolg közl. (7) sztrájk (5) tanárok (5) tarlós istván (2) tisza (3) tisza ártér (1) tisza szeged főutcája (1) tóth józsef (1) tudomány (6) tudtad? (69) ügy (97) ügyelet (1) újhelyi (6) ünnepek (21) urna (1) vajdaság (1) város (1) vendéglátás (4) Vérmedve (1) vizitdíj (7) web2.0 (1) zenta (1) zsidó (5)

Friss topikok

A megélhetési gyerek-pornózás legalizálásáról készülnek dönteni!!?

2007.02.16. 09:03 ivcsek

Kiábrándító, hogy a magyarországi pedofiloknak olyan erős a politikai érdekérvényesítő képessége, hogy a kormány európai normákra hivatkozva támogatja elképzelésüket: "A kormány javaslata szerint a büntető törvénykönyv módosítása után legálisan lehetne fiatalkorúak részvételével magáncélra pornó-felvételeket készíteni. A szabályozás abban az esetben mentesítene a büntetés alól, ha a 14 évet betöltött fiatal beleegyezik, hogy lefotózzák vagy filmre vegyék." MNO

Egyáltalán belegondolt valaki abba, mi jön ki ebből?
Ekkora lenne rá a társadalmi igény?
Ezer törvényen kéne módosítani, de azonnal, olyanokat, melyekkel évtizedes adósságunkat róhatnánk le.
Persze, hogy nagyon csúszunk lefelé, persze, hogy a gyerekpornó kurens árú, viszonylag kis befektetéssel bele lehet vágni a biznicbe. Jól meg lehet belőle gazdagodni majd egyeseknek, míg mások ráveszik a "koraérett" gyereket: "ugyan mán, apádnak meg semmi köze ehhez!"
Meg merem kockáztatni, lesznek, akik kilátástalanságukban a gyereküket beszélik rá: "nem fog fájni!" Dehogynem!
 
Járt már valaki az Ormánságban, vagy Szabolcsban, vagy Pesten olyan helyen, ahol esély sincs a munkára, a kitörésre?
Ja, hogy ezzel meg lehet kínálni őket: ha már nem jár iskolába járjon pornózásra kis áldozat nagy lehetőség. Undorító.

"A szabadság, amiben gyerekpornózni lehet, traktorral tüntetni meg nem lehet" [Bayer Zsolt]
Nincs hozzáfűznivalaom!

"A részleges legalizációra egy európai uniós ajánlás ad lehetőséget, ami azonban nem kötelezi Magyarországot semmiféle enyhítésre."
MNO

***SG.hu - Egyre több angolt érdekel a gyerekpornó
SG.hu - Amerikai szerverekről jön a gyerekpornó fele

**
[ez annyira undorító, hogy tovább megyek: ha így áll a bál, lehetne gyerekpornó iskolát nyitni a bezártak helyén. a szülő tudná hol a gyerek, (nem csavarog), 16 éves korig lehetne a fejkvótát kapujában, a pornóban amúgy is nagyon ott vagyunk a világ is kérni, hisz komoly szakmát adnának így a gyerek kezébe. gyorsan ott lehetne bárki gyereke a világhírélvonalában, akár "színészekről", akár rendezőkről, vagy producerekről legyen szó! KOVI bizonyára látna fantáziát az utánpótlás nevelésben, és bizony a mai világban meg kell becsülni minden lehetőséget! lópikulát a valagukba! de tényleg!] mikeskelemen hozzászólása

11 komment

Címkék: ivcsek politika mszp szdsz tudtad? megszorítás ügy elszegényedés munkanélküliség

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedszeggel.blog.hu/api/trackback/id/tr4337039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gallicus 2007.02.16. 11:36:47

hát ha ez igaz,akkor ez borzalmas és felháboritó!

molcsa (törölt) 2007.02.16. 11:37:26

majd akkor szörnyülködök, ha egy olyan újság ír ilyeneket, amiben legalább a névelőket elhiszem. (a magyar nemzet nem ilyen, a gyengébbek kedvéért.)

rexades · http://rexades.blog.hu 2007.02.16. 13:56:04

Szerintem ez kamu. A Magyar Nemzet hazudik, szokásához híven. Mondjuk nem tudom, hogy ezt hogyan lehet komolyan venni...
Figyelj, valami megbízhatóbb médiumot kéne figyelned, nem ezt a dögkutat.

stirlicz stirliczovics stirliczov · http://szegedszeggel.blog.hu 2007.02.16. 17:22:52

Stirlicz tudta: sokan gondolják, hogy könnyebb a homokba dugni a fejünket mint nem. Pedig ha tudnák milyen struccnak lenni...
Amiről a Népszabadság nem ír az nincs is - gondolta, de ekkor a Metró soraira tévedt a tekintete:
www.metro.hu/cikk/51352
"Úgy tűnik, itt nem pedofil a szerkesztő!" mormolta maga elé, miközben elhatározta meghallgatja a krónikát, megnézi az összes híradót, elolvassa a híreket, hátha kiderül a médiában hol vannak még kisebbségben a pedofilok.

ivcsek · http://balaton.blog.hu 2007.02.16. 20:18:04

ez így van jól: ha már beszélünk róla, hogy ki mit gondol, miről. mert különben süketek és vakok légyottja lenne. (tényleg az milyen?)
csak nehogy fotóval válaszoljon valaki :(

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.02.19. 16:10:17

mea culpa BéZsétől persze nem várható, de talán....

ivcsek · http://szegedszeggel.blog.hu 2007.02.19. 17:32:01

HLa:
már már hátradőlhetnénk, hogy lám a dolgok kezdenek a helyükre kerülni, csakhogy:
a nagycsaládosok egyesületének vezetője pl a sajtóból értesült a törvénytervezetről...
ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem ártana a hatalmon lévőknek (mielőtt döntenek), egyeztetni az pórnéppel.
kikérni... véleményt meg csak úgy lehet, ha a fránya választó tudja mit képviselnek a képviselők.
nekem továbbra is az az érzésem: nagyon csendben, mondhatni suttyomban van "társadalmi vitára bocsájtva" e cseppet sem mellékes kérdéskör. ha BZs nem bolygatja meg, talán fel sem figyelünk rá, mi itt a blogszférában, mert a "hírközlő szervek" továbbra is fontosabbnak tartanak más témákat napirenden tartani, mint esetleg ezzel is foglalkozni. (nem rontana a kialakult képen egy kis kormányzati kommunikáció? "nemsokpénzből" jeligére a hirdetőbe!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.02.20. 10:44:35

Nem érzed kicsit (nagyon) az egészet műbalhénak, melynek egyetlen! apropója az volt, hogy egy mondatban lehessen emlegetni az 'SZDSZ' és a 'pedofil' szavakat?
(és ezzel a mondhatni szokásos hisztériát kiváltani... demagógizmus rulez:( )


(...ott volt ugye a pedofil fideszes ügye... azt vajon miért nem emlegeti - nagyon helyesen, egyébként - senki?)

ivcsek · http://szegedszeggel.blog.hu 2007.02.20. 12:34:46

1"hogy egy mondatban lehessen emlegetni az 'SZDSZ' és a 'pedofil' szavakat?"
ahogy a Fidesznek lassan az Árpád-sávos lészen szinonimája?
vica versa vannak ilyen törekvések: ez jól kivehető!
sőt, könnyen kabátlopási üggyé forrhat ki mindkettő...

2"ugye a pedofil fideszes ügye..."
eléggé leseggelnénk, ha kiderülne a közszereplők valós nemi identitása, bár ez lehet jobban érdekelné a válaszokat a III/3-as aktáknál is. Aki pedig valakinek útban van, azt úgy is lebuktatják előbb vagy utóbb még a papoknál is!

de ezektől függetlenül én ezt a kérdést csak megvitatnám az emberekkel, h ők mit gondolnak erről, s csak ezt követően futnék az EU ajánlásai után. de komolyan!
(most, hogy beszéltünk egy kicsit róla, már a pártok is nekiálltak saját módosítókat irkálni)
süti beállítások módosítása