SzegedMA

Nincs megjeleníthető elem

DÉLMADÁR

Nincs megjeleníthető elem

SzegedIQm

Nincs megjeleníthető elem

SZEGEDszeggel

Szögezzük le! Szegezzuk neki a kérdést: mi van, miért van, hogyan lesz mindez? Itt Szegeden.

Licenc

Creative Commons Licenc

Címkék

áder (2) adó (1) aláírás gyűjtés (3) alkotmányjogász (1) árpád-sávos (12) árpád sávos (5) az egészség ügy (7) balogh lászló (2) becsey zsolt (9) bh0213 (4) blog (20) bodó imre (2) botka (26) bringaút (1) budapest (3) csillag börtön (1) csl (23) csongrád megye (2) csongrád megyei ifjúsági tagozat szegedi csoportja (3) csongrád megyei napilap (1) csúcson (1) dél alföld (9) dobrev (1) drágulás (22) e43 (1) egészségcentrum (7) egészségügy (46) egyetem (12) ekképpen (10) ELI (1) elszegényedés (6) Erzsébet liget (1) eu (4) európai parlament (1) Fejlődés (1) fidelitas szeged (4) fidesz (41) financial times (1) fotók (1) gáz (2) goldenblokk (1) gorka (1) gyásznap (1) gyimesi lászló (8) gyógyszer (2) gyurcsány (9) haág zalán (10) hajrá magyarok polgári szövetség (2) helyi érték (2) hiller istván (1) honlapozó (10) höok (1) horty (4) horvátország (1) hűvös lászló (1) ic (1) ifjúsági kereszténydemokrata szövetség (6) ingatlanadó (1) integráció (3) iskolabezárás (12) ivcsek (56) jobb (28) jószai sándor (1) jövő (1) kalmár ferenc (4) kancellár (1) kdnp (8) kerékpáros (1) kereszt (2) kétfarkú (6) kisvasút (1) kiszervezés (1) kivonulás (4) kohári nándor (6) konferencia (1) könyv (4) kordon (5) kórház (37) környezetvédelem (1) környeztvédelem (6) közlekedés (16) kultúra (26) lakbér (1) lázár jános (1) lenyúlás (1) lévai anikó (2) liget (1) maros (1) mars tér (1) másképp (14) máv (4) mdf (3) média (36) megszorítás (25) mezőgazdaság (1) mikola (1) mszp (16) Munkahelyek (1) munkanélküliség (7) munkáspárt (1) napilap (1) navrasics (1) nemzeti fórum (1) nógrádi zoltán (4) oktatás (1) oláh jános (12) orbán (4) őújság (1) óvodabezárás (2) parkolás (1) parlament (1) pedagógus (1) piac (2) polgár esték (2) politika (74) privatizáció (16) programajánjó (58) puskás (1) rekord (1) románia erdély (1) sándor jános (1) schengen (1) schmidt (1) sorok (2) sorvezető (81) sport (5) stirlicz stirliczovics stirliczov (99) sumák privatizáció (8) szabó lászló (6) szavazás (1) szavazz (2) szdsz (11) Szeged (3) szeged (155) szegedi bulinegyed (1) szegedi paprika (1) szegedi x-ek (4) szegedi x ek (2) szegénység (1) szentgyörgyi pál (1) szerbia (3) szerelem (1) szolg közl. (7) sztrájk (5) tanárok (5) tarlós istván (2) tisza (3) tisza ártér (1) tisza szeged főutcája (1) tóth józsef (1) tudomány (6) tudtad? (69) ügy (97) ügyelet (1) újhelyi (6) ünnepek (21) urna (1) vajdaság (1) város (1) vendéglátás (4) Vérmedve (1) vizitdíj (7) web2.0 (1) zenta (1) zsidó (5)

Friss topikok

De most tényleg?

2007.02.08. 11:01 stirlicz stirliczovics stirliczov

Ez mire volt jó? Még szerencse, hogy csak a belső ellenséggel kell leszámolni. Ha eddig nem is tudtuk miért, most megkaptuk a felvilágosítást a legilletékesebb helyről, Szilvásytól.
(Receptje szerint, ha sokat, sok helyen, sok csatornán hangoztatjuk, akkor "tömegénél" fogva a médiából átjön majd az embereknek, hogy: itt kérem az ellenzék szervezkedik, egy részük meg fegyverkezik, másik részük már lőgyakorlatokra jár, míg megint mások politikusok meggyílkolászására szánta el magát, merényleteket készítenek elő és persze ezt valaki koordinálja, merthogy ezek a hatalom erőszakos megszerzésén túl az államrendet is meg kívánják dönteni...)
Szóval ezt megakadályozandó volt, van, lesz kordon. Mert ez mindennek alfája és omegája origoja. És ha mindezen sületlenségeket sikerül elhitetnie, akkor a tesója talán a nyárra megkapja az állást. Én legalábbis ezt hámoztam ki, az alábbiakból. Persze mint egy szabad hazában, több értelmezés levonása lehetséges és engedélyzett!

Könnyen Szilvásy György kancelláriaminiszter testvérének, Szilvásy Istvánnak, a BM-kórház mostani igazgatójának a vezetése alá kerülhet a több kiemelt kórház és rehabilitációs intézet összevonásával július elején felálló Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) - feltételezi a Magyar Nemzet.

A főigazgatói poszt betöltésére pályázatot kívánnak kiírni. Időközben kiderült, a kormány a kancelláriaminiszterrel korábban üzleti kapcsolatot is ápoló Győrfi Istvánt nevezte ki az ÁEK felállítását felügyelő miniszteri megbízottnak. (MTV-Havaria)

"A Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter közölte: a szakszolgálatok jelentései arról is szólnak, hogy a szélsőséges csoportok fegyvereket próbálnak beszerezni és kiképzéseken, lőgyakorlatokon vesznek részt. Indokoltnak tartják a nemzetbiztonsági bizottság összehívását, hogy a testület tagjai is tájékoztatást kapjanak ezekről az infomációkról."
HírExtra

"
Szélsőséges csoportok erőszakos cselekményekre, illetve a Kossuth tér megszerzésére készülnek. Információik szerint korábban elkülönülve működő csoportok összehangolják tevékenységüket, és más erőszakos elemeket is be akarnak vonni, így például futballhuligánokat és szkinhedeket."
Origo

"
Hiteles információk vannak arról, hogy szélsőséges csoportok meg akarják osztani a rendőrség erejét, összehangolt tervekkel "erőszakos cselekedeteket készítenek elő"; akcióik fő célja a Kossuth tér megszerzése - mondta Szilvásy György"
hvg.hu

"Hozzátette, hogy megszaporodtak az épület elleni fenyegetések, szélsőséges csoportok olyan tervet is készítettek, hogy megpróbálnak bejutni a Parlament épületébe. Ehhez kapcsolódva elmondta, hogy egyes politikusok rendszeresen kapnak fenyegetéseket, magán- és hivatalos programjaikat megpróbálják megzavarni."
hvg.hu

"A szakszolgálatok információi szerint szélsőséges csoportok az épület elleni merényletre és állami vezetők meggyilkolására készülnek."
Hírszerző

"A közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakkal szerelik fel magukat" – közölte a miniszter.
Hírszerző

"Egyetért azzal, hogy a társadalom eddig nem kapott egyértelmű magyarázatot a parlament körüli kordongyűrű fenntartására, ezért beszél most a valós fenyegetésekről. Azt viszont nem tudtuk meg, hogy egy ilyen súlyú bejelentéssel miért nem a miniszterelnök állt a közvélemény elé."
Magyar Rádió Online

"A Kossuth téri kordon azonban ettől még alkotmánysértő - mondta a fideszes politikus."
Magyar Rádió Online

Kínjában röhögne az ember, ha sírni tudna ezen, de már azt sem!

12 komment

Címkék: média budapest politika ünnepek ügy stirlicz stirliczovics stirliczov kordon

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedszeggel.blog.hu/api/trackback/id/tr2634774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekamaron 2007.02.08. 11:37:02

ez már bőven kimeríti a közösség elleni izgatás vádját!

Kaktusz 2007.02.08. 13:09:20

Kibujt a szög a zsákból !
A föprovokátor lázitja a népet,vérontást és a diktatura teljes létre hozása a célja gyurcsótány kérésére !
A célja a Fidesz lejáratása és eltriplása!
Emberek ne higgyetek ennek a szemétnek ! A délmagyar fórumon szoktam írni és a fletós blogot én hoztam létre ! Üdv mindenkinek!
" A gonosz ellen a jó ember csak békeséggel és vérontás nélkül tud célt elérni ! "

stirlicz stirliczovics stirliczov · http://szegedszeggel.blog.hu 2007.02.08. 15:30:58

Üdvözöljük a diliházban :)

zsu 2007.02.09. 10:42:25

Beszélhetünk évekig. Változás akkor sem lesz.
Mind a két pártot ki kell vonni a politikából (főleg a vezetőket), hogy elmozduljunk erről a pontról.
De ki lenne alkalmas a vezetésre....melyik csoportot fogadná el az ország?
NINCS senki!!!
Addig viszont marad a kettősség....

frici 2007.02.09. 11:16:48

Kaktuszkám ! még jó, hogy csak hárman vagytok ezen a blogon. Természetesen ti képviselitek a többséget ugye ? És a nép nevében is beszéltek ?

Hi 2007.02.09. 11:24:30

Sziasztok

nemtudom meddig veszi ezt be a sok (orbántól)rettegő?
úgylátszik az "pár" szaktanácsadó már nem tud újat kitalálni..
tehát hozzatok fleto újakat oroszhonból !
mi lesz így veletek ?
ha át kell majd adni a büdzsét minden kiderül ...
sajnos a sok nyögdíjas azt sem fogja elhinni. A patikában sírt ma egy nénike,a gyógyszere 6000Ft helyett 9000-re emelkedett!
nem tudom kiváltani, mondja
"de nem hiszem, hogy ez a gyurcsányi miatt van : az egy olyan rendes ember"
mondta és sírt tovább.
Hát így állunk ma magyarország 2007-ben

gallicus 2007.02.09. 11:52:08

szerintem szét kell rugni a seggüket mert már Shakespeare is megirta:"Segget seggel!"

gallicus 2007.02.09. 12:04:24

kedves HI!Pont ezeket a szerencsétleneket hülyitette meg a mostani koalició a választáskor akik most nem tudják kiváltani a gyógyszereiket!Ezek nyerték meg nekik a választást !Most aztán szivunk kollektiven mint a torkosborz!Ők azt kapták Fletótól,a mi nagy tanitónktól,mint én aki nem rájuk szavaztam,büntetésül!Csak idézném szegény Husz Jánost,aki igy kiáltott fel mikor látta a nénikét aki a máglyájához a rőzsét vitte:"Ó,szent együgyüség!"Hát itt tart ma Magyarország,sajnos!Minden süket dumát beveszünk,és minden hazugságot el lehet nekünk adni mig ilyen politikusaink vannak!A multik dőzsölnek,a népet meg nyirják mint a birkát!

Lendvai Ildikó 2007.02.09. 14:14:19

Stirlitz úr, a jelek szerint Ön is egy szélsőjobboldali fasiszta gyűlölködő góc, aki azt hiszi, hogy neki mindent szabad és rá nem vonatkoznak a demokrácia szabályai, és aki ellenünk hangolja az ország becsületes rétegeit, és ezzel árt szeretett hazánknak, a modern Magyarországnak! Ha nem hagyja abba, kicenzúrázom, aztán Péter kilövi a szemét, és akkor aztán megnézheti magát!
Tisztelettel:
frakcióvezető asszony

stirlicz stirliczovics stirliczov · http://szegedszeggel.blog.hu 2007.02.09. 16:30:41

Stirlicz tudta, hogy nincs veszélyben!
A Szilvásy féle kiszivárogtatás megnyugtatta: "mostanság csak politikusokra leselkedik veszély"- gondolta.
De ha Lendvai Ildikó valóban elém állna, azzal, hogy veszélyben az egyik szemem világa, komolyan megfontolnám ezentúl jobb, v. bal szemmel nézzek a világra. Akárhogy is , jobb a jobb, ha vesznie kell vesszen a bal - morfondírozott, míg az esőfelhőket méregette a szeme sarkából.

Madza Gómez y Cordones 2007.02.09. 19:09:45

A Szélsőséges Szervezetek (SzSz) magát megnevezni nem óhajtó szóvivője riporterünkkel közölte, hogy március 15-én nem akarják elfoglalni a Parlamentet. Március 16-án sem. Szerinte baromság és baloldali propaganda az egész. Kérdésünkre leszögezte, hogy nem kívánnak meggyilkolni senkit sem, a vértől irtóznak, és tyúk nyakát is az asszonynak kell elvágni a vasárnapi ebédhez.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.02.15. 08:01:01

"De ki lenne alkalmas a vezetésre....melyik csoportot fogadná el az ország?"
Rólam, rólunk mindig megfeledkeztek? ;—D
süti beállítások módosítása