SzegedMA

Nincs megjeleníthető elem

DÉLMADÁR

Nincs megjeleníthető elem

SzegedIQm

Nincs megjeleníthető elem

SZEGEDszeggel

Szögezzük le! Szegezzuk neki a kérdést: mi van, miért van, hogyan lesz mindez? Itt Szegeden.

Licenc

Creative Commons Licenc

Címkék

áder (2) adó (1) aláírás gyűjtés (3) alkotmányjogász (1) árpád-sávos (12) árpád sávos (5) az egészség ügy (7) balogh lászló (2) becsey zsolt (9) bh0213 (4) blog (20) bodó imre (2) botka (26) bringaút (1) budapest (3) csillag börtön (1) csl (23) csongrád megye (2) csongrád megyei ifjúsági tagozat szegedi csoportja (3) csongrád megyei napilap (1) csúcson (1) dél alföld (9) dobrev (1) drágulás (22) e43 (1) egészségcentrum (7) egészségügy (46) egyetem (12) ekképpen (10) ELI (1) elszegényedés (6) Erzsébet liget (1) eu (4) európai parlament (1) Fejlődés (1) fidelitas szeged (4) fidesz (41) financial times (1) fotók (1) gáz (2) goldenblokk (1) gorka (1) gyásznap (1) gyimesi lászló (8) gyógyszer (2) gyurcsány (9) haág zalán (10) hajrá magyarok polgári szövetség (2) helyi érték (2) hiller istván (1) honlapozó (10) höok (1) horty (4) horvátország (1) hűvös lászló (1) ic (1) ifjúsági kereszténydemokrata szövetség (6) ingatlanadó (1) integráció (3) iskolabezárás (12) ivcsek (56) jobb (28) jószai sándor (1) jövő (1) kalmár ferenc (4) kancellár (1) kdnp (8) kerékpáros (1) kereszt (2) kétfarkú (6) kisvasút (1) kiszervezés (1) kivonulás (4) kohári nándor (6) konferencia (1) könyv (4) kordon (5) kórház (37) környezetvédelem (1) környeztvédelem (6) közlekedés (16) kultúra (26) lakbér (1) lázár jános (1) lenyúlás (1) lévai anikó (2) liget (1) maros (1) mars tér (1) másképp (14) máv (4) mdf (3) média (36) megszorítás (25) mezőgazdaság (1) mikola (1) mszp (16) Munkahelyek (1) munkanélküliség (7) munkáspárt (1) napilap (1) navrasics (1) nemzeti fórum (1) nógrádi zoltán (4) oktatás (1) oláh jános (12) orbán (4) őújság (1) óvodabezárás (2) parkolás (1) parlament (1) pedagógus (1) piac (2) polgár esték (2) politika (74) privatizáció (16) programajánjó (58) puskás (1) rekord (1) románia erdély (1) sándor jános (1) schengen (1) schmidt (1) sorok (2) sorvezető (81) sport (5) stirlicz stirliczovics stirliczov (99) sumák privatizáció (8) szabó lászló (6) szavazás (1) szavazz (2) szdsz (11) szeged (155) Szeged (3) szegedi bulinegyed (1) szegedi paprika (1) szegedi x-ek (4) szegedi x ek (2) szegénység (1) szentgyörgyi pál (1) szerbia (3) szerelem (1) szolg közl. (7) sztrájk (5) tanárok (5) tarlós istván (2) tisza (3) tisza ártér (1) tisza szeged főutcája (1) tóth józsef (1) tudomány (6) tudtad? (69) ügy (97) ügyelet (1) újhelyi (6) ünnepek (21) urna (1) vajdaság (1) város (1) vendéglátás (4) Vérmedve (1) vizitdíj (7) web2.0 (1) zenta (1) zsidó (5)

Friss topikok

Sorvezető: 07.05.21.

2007.05.21. 16:53 stirlicz stirliczovics stirliczov

Még aktuális


delmagyar.hu
"Idén hamarabb kezdődik a parlagfűvirágzás – és így a parlagfű-allergiások számára a szenvedés és a pénzköltés időszaka. Már ötmillió forint bírsággal is sújtható, aki nem mentesíti területét a parlagfűtől. Az allergiaellenes gyógyszerek ára jelentősen megnőtt, és a felíratás is nehezebb."

delmagyar.hu
"Rengeteg embert vonzó hatnapos szórakoztató rendezvénysorozat zárult tegnap: Szeged napjának ünnepe köré a város hat helyszínén szerveztek művészeti programokat, vásárokat, gasztronómiai eseményeket, koncerteket."

delmagyar.hu
"A közgyűlés döntése nyomán június 1-jén a szimfonikusokba olvasztják a Szegedi Nemzeti Színház zenekarát. Az összevonás után augusztus 1-jei hatállyal 11 muzsikust bocsátanak el a létrehozott nagyzenekarból. Az átalakulás miatt a vállalkozókkal együtt összesen húsz zenekari művész veszíti el a munkáját."

UFiblog
"Két dolgot tehetenek: eltajkarítják a jelképpé vált elitjüket a picsába, illetve továbbra is úgy lépnek fel saját berkeiken belül, ahogyan most tették (tényleg 1 nap alatt saját maguk tették lehetővé, hogy az ügy az igazságszolgáltatás elé kerüljön, nem úgy mint október 23-án). Akkor talán néhány év alat visszaállhat a közbizalom."

UFiblog
"Feljelenteni öt rendőrt nemi erőszakért, majd személyes felismertetésen azonosítani őket... Na ehhez kell bátorság, nem az őszödi beszédhez."

kacatvilág

"És ha ezek valóban valós ügyek ahogy írva vagyon, akkor a bűnöző kollégáknak még is csak ki kéne már nyomni maguk közül a rendőr kollégákat, már csak a mundér -, természetesen a bűnözöi - becsülete miatt.
De azt vigyázzanak, mert ha ez így megy tovább, akkor még tényleg rossz társaságba keverednek ott bent a rendőrségen!"

delmagyar.hu
"Horváth Ágnes szerint a változtatás után jobb lesz"

delmagyar.hu
"A megyeházán rendezett szegedi egészségügyi tanácskozáson megjelent – többek között – Cser Ágnes, az EDDSZ, Mikó Tivadar, a szegedi orvoscentrum elnöke, Oláh János, a Fidesz szegedi frakcióvezetője, Tálosi László, a rendelőintézet főigazgatója, Magyar Anna, a megyei önkormányzat és Ványai Éva, a szegedi közgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke, illetve számos civil érdeklődő is."

delmagyar.hu
"Két hete Csongrádon zászlót bontott, azóta szerveződik a Kisgazda Polgári Szövetség; létrehozói azt remélik, véget érhet a még mindig erős politikai márkanév birtoklásáért zajló belháború. A megye régebbi kisgazda politikusai is felkapták a fejüket."

Népszava online
"Szavai szerint az egészségügyi intézmények nem vállalatok, és azt a megközelítést, hogy a fridzsidergyártást és a gyógyítást egyenlőségjellel kezelik a profitszerzés és a "hatékonyság" szempontjából, be kell fejezni. Egyre több beteget engednek ki "befejezetlenül", azaz mindenféle bekötött eszközökkel azért, mert csak három napig finanszírozza őket a pénztár, pedig az emberi méltósághoz való jog a beteget nemcsak a kezeléskor, hanem a gyógyulás szakaszában is megilleti - mutatott rá."

Hírszerző
"Sok hallgatóban kétség merült fel a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Természettudományi Karán jelenleg is zajló hallgatói önkormányzati (HÖK) választások tisztaságával kapcsolatban - jelentette ki a szegedi önkormányzat ifjúsági és sportbizottságának fideszes elnöke."

uno.hu
"Sztrájkra készül az orvosegyetemek többsége az elvonások miatt, ám ennek részleteiről még nem döntöttek - írja a Népszabadság. A Semmelweis Egyetemről eddigi 200 embert küldtek el, de újabb 3-400 dolgozó elbocsájtása várható. A rektor attól tart, hogy az újabb 5 milliárd forintos elvonás miatt pár hónapon belül "bedőlhet" a rendszer. Tulassay Tivadar szerint ugyanis az áprilisi módosításkor nem vették figyelembe, hogy a területükön kívülről is érkeznek betegek. Pécsett attól tartanak, hogy az eddigi 800 milliós veszteség a háromszorosára nőhet. Szegeden is csak leépítésekel tudják a hiányt kezelni."

delmagyar.hu
"A dél-alföldi régióban 2007– 2013 között 46 milliárd forint jut turisztikai célokra. Ezt Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára tegnap jelentette be Derekegyházán, a megújult Dél-alföldi Regionális Idegenforgalmi Bizottság (DARIB) alakuló ülésén. Az államtitkár tájékoztatta a bizottságot a kormány nemzeti turizmusfejlesztési stratégiájáról is. A derekegyházi ülésén elhangzott, hogy június 8-áig lehet jelentkezni a regionális turisztikai programokra. A pályázati keretösszeg: 890 millió forint, ebből a dél-alföldi régiónak 90 millió forint áll a rendelkezésére, amely a DARIB-on keresztül hívható le.
Az Új Magyarország fejlesztési terv dél-alföldi régiót érintő turisztikai keret az elképzelések alapján két alapvető konstrukcióra ágazik: 34,4 milliárd „A versenyképes turisztikai termék és attrakciófejlesztés", 11,6 milliárd forint pedig a „Turisztikai fogadóképesség javítása" című projektre jut. Az akcióterv turisztikai részének tervezése során prioritást kaptak a régió kedvező adottságai – így a gyógyhatású termálvízkészlet, az épített örökség (múzeumok) turisztikai célú fejlesztése, a borturizmus, a lovasturizmus, vagy a gasztronómiai látványosságokhoz kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése."

Szólj hozzá!

Címkék: blog kultúra kórház szeged drágulás megszorítás ügy egészségügy stirlicz stirliczovics stirliczov kohári nándor sztrájk oláh jános dél alföld sorvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedszeggel.blog.hu/api/trackback/id/tr1584763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása