SzegedMA

Nincs megjeleníthető elem

DÉLMADÁR

Nincs megjeleníthető elem

SzegedIQm

Nincs megjeleníthető elem

SZEGEDszeggel

Szögezzük le! Szegezzuk neki a kérdést: mi van, miért van, hogyan lesz mindez? Itt Szegeden.

Licenc

Creative Commons Licenc

Címkék

áder (2) adó (1) aláírás gyűjtés (3) alkotmányjogász (1) árpád-sávos (12) árpád sávos (5) az egészség ügy (7) balogh lászló (2) becsey zsolt (9) bh0213 (4) blog (20) bodó imre (2) botka (26) bringaút (1) budapest (3) csillag börtön (1) csl (23) csongrád megye (2) csongrád megyei ifjúsági tagozat szegedi csoportja (3) csongrád megyei napilap (1) csúcson (1) dél alföld (9) dobrev (1) drágulás (22) e43 (1) egészségcentrum (7) egészségügy (46) egyetem (12) ekképpen (10) ELI (1) elszegényedés (6) Erzsébet liget (1) eu (4) európai parlament (1) Fejlődés (1) fidelitas szeged (4) fidesz (41) financial times (1) fotók (1) gáz (2) goldenblokk (1) gorka (1) gyásznap (1) gyimesi lászló (8) gyógyszer (2) gyurcsány (9) haág zalán (10) hajrá magyarok polgári szövetség (2) helyi érték (2) hiller istván (1) honlapozó (10) höok (1) horty (4) horvátország (1) hűvös lászló (1) ic (1) ifjúsági kereszténydemokrata szövetség (6) ingatlanadó (1) integráció (3) iskolabezárás (12) ivcsek (56) jobb (28) jószai sándor (1) jövő (1) kalmár ferenc (4) kancellár (1) kdnp (8) kerékpáros (1) kereszt (2) kétfarkú (6) kisvasút (1) kiszervezés (1) kivonulás (4) kohári nándor (6) konferencia (1) könyv (4) kordon (5) kórház (37) környezetvédelem (1) környeztvédelem (6) közlekedés (16) kultúra (26) lakbér (1) lázár jános (1) lenyúlás (1) lévai anikó (2) liget (1) maros (1) mars tér (1) másképp (14) máv (4) mdf (3) média (36) megszorítás (25) mezőgazdaság (1) mikola (1) mszp (16) Munkahelyek (1) munkanélküliség (7) munkáspárt (1) napilap (1) navrasics (1) nemzeti fórum (1) nógrádi zoltán (4) oktatás (1) oláh jános (12) orbán (4) őújság (1) óvodabezárás (2) parkolás (1) parlament (1) pedagógus (1) piac (2) polgár esték (2) politika (74) privatizáció (16) programajánjó (58) puskás (1) rekord (1) románia erdély (1) sándor jános (1) schengen (1) schmidt (1) sorok (2) sorvezető (81) sport (5) stirlicz stirliczovics stirliczov (99) sumák privatizáció (8) szabó lászló (6) szavazás (1) szavazz (2) szdsz (11) szeged (155) Szeged (3) szegedi bulinegyed (1) szegedi paprika (1) szegedi x-ek (4) szegedi x ek (2) szegénység (1) szentgyörgyi pál (1) szerbia (3) szerelem (1) szolg közl. (7) sztrájk (5) tanárok (5) tarlós istván (2) tisza (3) tisza ártér (1) tisza szeged főutcája (1) tóth józsef (1) tudomány (6) tudtad? (69) ügy (97) ügyelet (1) újhelyi (6) ünnepek (21) urna (1) vajdaság (1) város (1) vendéglátás (4) Vérmedve (1) vizitdíj (7) web2.0 (1) zenta (1) zsidó (5)

Friss topikok

Sorvezető: 07.05.14.

2007.05.14. 09:40 ivcsek

Az ellenzék egymásnak uszítása? Vagy a kendermagosok inkább kormánypártiak?
Akkor miért nem támogatja őket a kormány? Akkor meg miért kormánypártiak?

Kendermagot és Árpád-sávot a népnek!



Nem a két farkú kutyákkal van a gond: az ő plakátjaik provokatívak szoktak lenni, viccesek, vagy elgondolkodtatók. Az hogy egyik alkotójuk túl nemzetire, narancs színűre vette a  "Lehessen mán a benzinkúton is vény nélkül füves cigit kapni!" plakátjukat a másként gondolkodók direkt bosszantásának kategóriája: ezért senkit nem zaklat a rendőr! Viszont, ha a másként gondolkodók gyerekes csínyként egy tükörrel zaklatják a drog liberalizáció zenész élharcosait... Na ez már nem járja, a rend őrei az ilyen magatartás ellen azonnal és erélyesen fellépnek!
Közröhej Szegeden!
E közjátékon felül még azt említeném, hogy a sajtó országosan fű kontra Árpád-sáv ügyként tálalta a történteket. Pedig ugye nem erről szólna ez dolog: az SZDSZ tüntetőleg elküldi ifjúsági szervezetét a rendezvényre, közben meg lapít: szüksége van a 4 évenkénti drogközeli szavazatokra, de nem annyira, hogy tegyen is értük valamit: elvégre e kérdést tipikusan ellenzékből lehet jól politikai célra felhasználni, kommunikálni, nem pedig kormányzati szerepből, főleg ha valójában nem is akar semmit tenni az ügyben... (Volt itt egy országos demonstráció, "uccu neki: utcára vitt emberek!", de egy fia kormányzati szereplő nem lett megszólítva újságíróilag, hogyaszongya "akkor most mi lesz a következő lépés ez ügyben, tessék mondani?". Ellenpólusként a jobboldal lett felmutatva. Gratula :)

MNO
"Egy férfit a rendőrök kivezettek a tömegből, mert tükörrel fényt vert vissza a fellépőkre, illetve a technikai hátteret biztosító fiatalokra. A rendőrök később a színpad és a Jobbik közé álltak."

Híradó
Fű és árpádsáv

delmagyar.hu
"A marihuána szabályozhatatlan feketepiaca helyett állami ellenőrzést javasoltak a Nemzeti Legalizációs Népgyűlés szervezői tegnap Szegeden, a Dugonics téren."
 "A másik oldal véleményét a Jobbik képviselte, de a körülbelül harmincfős csoportban a legalizálás ellenzőjeként jelen volt Kohári Nándor és Haág Zalán önkormányzati képviselő is. A csoportra a rendezvény előtt felszólaló Kovács így utalt: „a véleménykülönbség jól látszik a közönségen." Az ellentüntetők Árpád-sávos zászlóval vonultak fel, időnként pfujoltak és sípoltak.
A rendezvény 18 óráig tartott. Az utolsó koncert után két ellentüntető kihúzta a hangosítás kábelét, mire a rendőrök közbeléptek. A két férfi ellen szabálysértési eljárás indult."
HírTV
Új MTA tagok a Szegedi Tudományegyetemről

delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
"Az utolsó simításokat végezték el a holnap megnyíló 13. borfesztivál pavilonjain tegnap. Lázasan készülődik a város Szeged napjára és az azt kísérő programokra."

Webradio
Emberek! Győztünk!
 "Na ez az a meccs, amiről nem lehet normális tudósítást írni. Egyrészt, mert az örömkönnyek miatt beázik a klaviatúra. Másrészt a pulzusom valahol százötvennél van. Ha pedig valaki nem volt ott, s nem nézte meg a televízióban, az megérdemli, hogy ilyet kap!"
szte blog
Májusi Szegedi koncertek

mefiblog
"És az amúgy mért van, hogy szerbül a szerbek énekelhetnek, de A Rúzsa Magdikának a magyar dalszövegét át kellett írni angolra. Elvileg ez nem pont erről szólna, hogy a nemzeti értékeket ápoljuk és a többi?"

delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
"A dél-alföldi régióban 2007– 2013 között 46 milliárd forint jut turisztikai célokra. Ezt Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára tegnap jelentette be Derekegyházán, a megújult Dél-alföldi Regionális Idegenforgalmi Bizottság (DARIB) alakuló ülésén. Az államtitkár tájékoztatta a bizottságot a kormány nemzeti turizmusfejlesztési stratégiájáról is. A derekegyházi ülésén elhangzott, hogy június 8-áig lehet jelentkezni a regionális turisztikai programokra. A pályázati keretösszeg: 890 millió forint, ebből a dél-alföldi régiónak 90 millió forint áll a rendelkezésére, amely a DARIB-on keresztül hívható le."
...
Az Új Magyarország fejlesztési terv dél-alföldi régiót érintő turisztikai keret az elképzelések alapján két alapvető konstrukcióra ágazik: 34,4 milliárd „A versenyképes turisztikai termék és attrakciófejlesztés", 11,6 milliárd forint pedig a „Turisztikai fogadóképesség javítása" című projektre jut. Az akcióterv turisztikai részének tervezése során prioritást kaptak a régió kedvező adottságai – így a gyógyhatású termálvízkészlet, az épített örökség (múzeumok) turisztikai célú fejlesztése, a borturizmus, a lovasturizmus, vagy a gasztronómiai látványosságokhoz kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése."

Szólj hozzá!

Címkék: ivcsek politika kultúra szdsz jobb ügy szerbia programajánjó haág zalán kohári nándor sorvezető másképp munkanélküliség kétfarkú újhelyi szegedi x ek árpád sávos

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedszeggel.blog.hu/api/trackback/id/tr4675522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása